De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij/interieurbouw voor elk in- en exterieur.

Ik ben Ralf Janssen en ik ben De Meubelmaat in 2000 gestart na een ruime ervaring opgedaan te hebben als meubelmaker. Samen met mijn team werken wij aan diverse opdrachten van ontwerp tot aan realisatie. Zo maken wij bijvoorbeeld meubels maar ook complete interieurs en keukens.

Wij werken graag samen

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers zoals ontwerpers, architecten en particulieren. Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons centraal. Zo bepalen wij samen de juiste vorm en uitvoering.

Door de jaren heen is onze specialisatie in hout uitgebreid tot diverse nieuwe materialen die een duurzaam en intensief gebruik toestaan.

Elke stijl

Wij zijn thuis in elke stijl, van klassiek tot aan modern. Hierbij maken wij gebruik van materialen als massief hout (kersen, eiken, noten, beuken), plaatwerk (multiplex, MDF meubelplaat) en geplastificeerde materialen.

Ambachtelijke kwaliteit

Voor elke vraag bieden wij een passend ontwerp. Wij voeren ook reparaties uit aan bestaande meubels. Wij verzekeren u van kwaliteitsmaatwerk op ambachtelijke wijze vervaardigd! 

Wij werken het liefst op afspraak dit kan ook in de avonduren.  Op die manier kunnen we rustig de tijd nemen.

Contact