De Maatwerkwinkel

geplaatst in: Algemeen | 0

In de Maatwerkwinkel komt uw idee tot leven. Hier worden alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie/thee besproken en uitgewerkt.

Vandaar plannen wij de eerste afspraak bij ons in de maatwerkwinkel , met de vraag of u de maatvoering en bijvoorbeeld een foto of afbeelding van de huidige situatie mee wilt nemen.
Aan de hand van uw wensen en onze stalen gaan we voor u een vrijblijvende schets en/of offerte maken.
Is deze ze offerte voor u passend komen we graag bij u thuis om de exacte maatvoering in te meten!

We hebben de beschikking over verschillende kleurstalen van diverse materialen. Kleurstalen van o.a. gefineerd materiaal, plaatmateriaal, zo’n 250 HPL en verschillende glasstalen.

       

 

Ook zijn er diverse houtsoorten waaronder beuken, eiken, noten, vuren, grenen, palissander, essen, iepen, teak etc. Ook stalen met gespoten verfkleuren
en verschillende soorten hardsteen.

In de Maatwerkwinkel kunt u ook inspiratie op doen in een van onze fotoboeken met ons eigen werk maar de meeste foto’s staan op de website, variërend van meubels tot complete interieurs, waaronder balie’s, kasten, eetkamertafels, salontafels, radiator ombouwen, zuilen, schappen voor aan de muur, complete keukens, tv-kasten, linnenkasten ,linnenkast onder schuine kap, inloopkasten, badkamermeubels,  hangende dressoirs,  boekenkasten en bureau’s.

 

U kunt natuurlijk altijd even binnen lopen maar wij zijn ook wel eens op montage buiten de werkplaats en daarom werken wij liever op afspraak dit kan van maandag t/m vrijdag maar ook in de avonduren.