De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij voor elk in- en exterieur.

Ik ben Ralf Janssen. Met ruime ervaring als meubelmaker ben ik in 2000 Meubelmakerij/ Interieurbouw De Meubelmaat gestart. Samen met mijn team werken wij aan diverse opdrachten – van ontwerp tot aan realisatie. Wij maken meubels zoals tv kasten, tafels, linnenkasten, wandmeubels, badkamermeubels maar ook keukens en complete (bedrijfs-) interieurs.

Wij werken graag samen

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons centraal. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers zoals ontwerpers, architecten en particulieren. Samen met u bepalen wij de juiste vorm en uitvoering.

Door de jaren heen is onze specialisatie hout uitgebreid tot diverse nieuwe materialen. Materialen die een duurzaam en intensief gebruik toestaan.

Elke stijl

Wij zijn thuis in elke stijl; van klassiek tot een modern en eigentijds interieur. Hierbij maken wij gebruik van materialen als massief hout kersen, eiken, noten, beuken, plaatwerk (multiplex, MDF meubelplaat) en geplastificeerde materialen.

Ambachtelijke kwaliteit

Voor elke vraag bieden wij een passend ontwerp. Ook voeren wij reparaties uit aan bestaande meubels. Wij verzekeren u van kwaliteitsmaatwerk op ambachtelijke wijze vervaardigd! 

Het liefst werken wij op afspraak dit kan ook in de avonduren. Op die manier kunnen we rustig de tijd nemen.

Contact