De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij voor bijna elk interieur.

Ik ben Ralf Janssen. Met ruime ervaring als meubelmaker ben ik in het jaar 2000 Meubelmakerij/ Interieurbouw De Meubelmaat gestart. Samen met mijn team in de werkplaats en op kantoor werken wij aan diverse opdrachten. Van ontwerp tot aan realisatie. Wij maken meubels zoals tv kasten, tafels, linnenkasten, wandmeubels en badkamermeubels. Maar evenals keukens en complete (bedrijf-) interieurs.

Wij werken graag samen

Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons centraal. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers zoals interieur ontwerpers en architecten en bovendien heel veel met particulieren. Samen met u bepalen wij de juiste vorm en uitvoering.

Door de jaren heen is onze specialisatie hout uitgebreid tot diverse nieuwe materialen. Materialen die een duurzaam en intensief gebruik toestaan.

Elke stijl

Wij zijn bijna thuis in elke stijl. Van klassiek tot een modern en eigentijds interieur. Hierbij maken wij gebruik van materialen als massief hout kersen, eiken, noten, beuken, plaatwerk (multiplex, MDF meubelplaat) en geplastificeerde materialen.

Ambachtelijke kwaliteit

Voor elke vraag bieden wij een passend ontwerp.  Wij verzekeren u van kwaliteitsmaatwerk op ambachtelijke wijze vervaardigd! 

Momenteel werken wij alleen op afspraak . Op die manier kunnen we rustig de tijd nemen. Van maandag t/m vrijdag.

Normaal gesproken  voerden wij ook reparaties uit aan bestaande meubels. Maar door de enorme drukke tijd is daar nu geen tijd voor.

Contact