In onze maatwerkstudio komt uw idee tot leven. Hier worden al uw mogelijkheden besproken en uitgewerkt.

Een eerste afspraak

Wij plannen de eerste afspraak bij ons. Wij vragen of u de maatvoering en bijvoorbeeld een foto of een tekening van de huidige situatie mee wilt nemen.
Aan de hand van uw wensen en onze ervaring gaan we voor u een vrijblijvende ruwe schets en offerte maken.
Is deze offerte voor u passend. Dan komen we graag bij u thuis om in te meten!

Veel materialen en kleuren

We hebben de beschikking over verschillende kleurstalen van diverse materialen. Kleurstalen van o.a gefineerd materiaal, plaatmateriaal, zo’n 250 HPL en verschillende glas stalen.

Daarnaast zijn er diverse houtsoorten. Bijvoorbeeld beuken, eiken, noten, vuren, grenen, palissander, essen, iepen en teak. Verder zijn er ook stalen met gespoten verfkleuren. Maar ook verschillende soorten hardsteen.

Inspiratie

Neemt u eens een kijkje bij onze projecten op onze website. Wat u onder andere ziet zijn foto’s van eigen werk. Variërend van meubels tot complete interieurs. Denk daarbij aan balie’s, kasten, eetkamertafels, salontafels, complete keukens, tv-kasten, linnenkasten, linnenkast onder de schuine kap, inloopkasten, badkamermeubels, wandmeubels en bureau’s.

U kunt natuurlijk even bij ons binnen lopen. Echter de kans bestaat dat wij al in een gesprek zijn of er niet zijn omdat wij op montage zijn. Dus daarom werken wij het liefst op afspraak. Dat kan van maandag t/m vrijdag overdag. Maar het mag ook een afspraak  in de avonduren zijn.