In onze maatwerkstudio komt uw idee tot leven. Hier worden alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie/thee besproken en uitgewerkt.

Een eerste afspraak

Wij plannen de eerste afspraak bij ons, met de vraag of u de maatvoering en bijvoorbeeld een foto of een tekening van de huidige situatie mee wilt nemen.
Aan de hand van uw wensen en onze ervaring gaan we voor u een vrijblijvende schets en/of offerte maken.
Is deze  offerte voor u passend komen we graag bij u thuis om de exacte maatvoering in te meten!

Veel materialen en kleuren

We hebben de beschikking over verschillende kleurstalen van diverse materialen. Kleurstalen van o.a. gefineerd materiaal, plaatmateriaal, zo’n 250 HPL en verschillende glasstalen.

Ook zijn er diverse houtsoorten waaronder beuken, eiken, noten, vuren, grenen, palissander, essen, iepen, teak etc. Ook stalen met gespoten verfkleuren en verschillende soorten hardsteen.

Inspiratie

Neem eens een kijkje bij onze projecten op deze website. Alles wat u ziet zijn allemaal foto’s van eigen werk, variërend van meubels tot complete interieurs, waaronder balie’s, kasten, eetkamertafels, salontafels, radiator ombouwen, zuilen, schappen voor aan de muur, complete keukens, tv-kasten, linnenkasten, linnenkast onder de schuine kap, inloopkasten, badkamermeubels,  hangende dressoirs, boekenkasten en bureau’s.

U kunt natuurlijk even binnen lopen maar de kans bestaat dat wij er niet zijn omdat we bij een klant werken. Wij werken veelal op afspraak dat kan van maandag t/m vrijdag overdag maar het mag ook een afspraak  in de avonduren zijn als dit voor u beter uitkomt.