In onze maatwerkstudio komt uw idee tot leven. Hier worden alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie/thee besproken en uitgewerkt.

Vandaar plannen wij de eerste afspraak bij ons , met de vraag of u de maatvoering en bijvoorbeeld een foto of een tekening van de huidige situatie mee wilt nemen.
Aan de hand van uw wensen en onze ervaring gaan we voor u een vrijblijvende schets en/of offerte maken.
Is deze  offerte voor u passend komen we graag bij u thuis om de exacte maatvoering in te meten!

We hebben de beschikking over verschillende kleurstalen van diverse materialen. Kleurstalen van o.a. gefineerd materiaal, plaatmateriaal, zo’n 250 HPL en verschillende glasstalen.

Ook zijn er diverse houtsoorten waaronder beuken, eiken, noten, vuren, grenen, palissander, essen, iepen, teak etc. Ook stalen met gespoten verfkleuren en verschillende soorten hardsteen.

U kunt ook inspiratie op doen op onze website allemaal foto’s van eigen werk, variërend van meubels tot complete interieurs, waaronder balie’s, kasten, eetkamertafels, salontafels, radiator ombouwen, zuilen, schappen voor aan de muur, complete keukens, tv-kasten, linnenkasten ,linnenkast onder de schuine kap, inloopkasten, badkamermeubels,  hangende dressoirs,  boekenkasten en bureau’s.

U kunt natuurlijk even binnen lopen maar wij werken veelal op afspraak  omdat wij ook niet aanwezig kunnen zijn door montage bij de klant, een afspraak kan van maandag t/m vrijdag  overdag maar het mag ook een afspraak  in de avonduren zijn als dit voor u beter uitkomt.