Over ons

geplaatst in: Algemeen | 0

De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij voor elk in- en exterieur.

Ik ben Ralf Janssen en ik ben De Meubelmaat in 2000 gestart na een ruime ervaring opgedaan te hebben als meubelmaker.  Samen met mijn team werken wij aan diverse opdrachten van ontwerp tot aan realisatie. Zo maken wij bijvoorbeeld meubels maar maken wij ook complete interieurs en keukens.

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers zoals ontwerpers, architecten en particulieren. Persoonlijk contact en flexibiliteit staan bij ons centraal. Zo wordt samen de juiste vorm en uitvoering bepaald.

Door de jaren heen is onze specialisatie in hout uitgebreid tot diverse nieuwe materialen die een duurzaam en intensief gebruik toestaan.

Wij zijn thuis in elke stijl, van klassiek tot aan modern. Hierbij maken wij gebruik van materialen als massief hout (kersen, eiken, noten, beuken), plaatwerk (multiplex, mdf meubelplaat) en geplastificeerde materialen.

Voor elke vraag bieden wij een passend ontwerp. Wij voeren ook reparaties uit aan bestaande meubels. Wij verzekeren u van kwaliteitsmaatwerk op ambachtelijke wijze vervaardigd! Wij werken het liefst op afspraak dit kan ook in de avonduren of op zaterdagochtend. Op die manier kunnen we rustig de tijd nemen.

Ralf Janssen